ECHIPAMENTE DE CURATARE ANILOX CU BICARBONAT USCAT

Cu sediul in Olanda, partener al companiei Apex – Group of Companies, Bicar Blast a conceput cel mai eficient echipament de curatare a rolelor anilox care functioneaza cu bicarbonat uscat. Eficienta echipamentului se datoreaza atat tehnologiei folosite, care este cea mai prietenoasa cu rola anilox,  cat si costurilor relativ mici in comparatie cu alte tehnologii.
Daca a existat chiar si o singura data cand, dupa curatarea profunda a rolei anilox, ati avut surpriza sa descoperiti deosebiri intre volumul initial al celulei si cel de dupa spalare, adica volumul obtinut dupa spalare depasea cu mult volumul initial al rolei anilox, cu siguranta v-ati intrebat despre efectele secundare pe care le pot avea unele echipamanete de spalare asupra rolelor anilox.
Ehipamentele Bicar Blast sunt prevazute cu elemente de siguranta mai ales in privinta presiunii aplicate asupra rolei de ceramica sau crom, nu implica costuri suplimentare cu colectarea solutiilor chimice sau a apei reziduale obtinute in urma spalarii.
Curatarea cu bicarbonat uscat este o metoda rapida ( o masina Martin 924 cu anilox roll de 2500 mm necesita aproximativ 25 de minute de curatare), ecologica ( bicarbonatul este 100% solvabil in apa) si ieftina ( cost de curatare de aprximativ 2 euro / 1 m).
Pentru curatarea rolelor anilox mai puteti folosi si buretele microfibra care poate sa curate profund orice celula anilox sau cliseu. Periile special concepute din cupru si otel inoxidabil, din par cu diferinte grosimi va pot fi foarte utile pentru curatarea rolelor din ceramica, a rolelor cromate si a cliseelor fotopolimerice.