TESTUL RAVOL SI VOLUMUL ROLEI ANILOX

Daca a existat chiar si o singura data cand un tipograf si-a manifestat uimirea fata de calitatea mai slaba a materialelor tiparite, inseamna ca stie cum este sa te afli in fata unei liste de probabilitati: presiune, material, pigmenti, banda dubluadeziva, clisee, operator, liniatura si volumul necorespunzatoare sau uzura rolei anilox.
Cu testul Ravol puteti elimina pe loc unele dintre ipotezele posibile, cum ar fi gradul de incarcare si de uzura a rolelor anilox folosite, prin citirea volumului transferat de rola anilox pe material.
Pentru ca este dificil sa observati cu ochiul liber daca un anilox este potrivit pentru lucrarea pe care doriti sa o tipariti, acest instrument va ajuta foarte repede sa verificati daca aniloxul este deterioarat sau doar incarcat cu cerneala.
Instrumentul de masurare este certificat TUV, fiind cel mai usor de folosit si cel mai precis existent pe piata la ora actuala.
In doar 10 minute puteti preveni problemele care pot aparea dupa ce masinile de tiparit au fost pornite si observati ca materialul tiparit nu este asa cum v-ati propus.
Toate componentele necesare efectuarii testului sunt incluse intr-o servieta usor de transportat.
Testul Ravol va ajuta sa descoperiti daca rola anilox necesita doar o spalare profunda sau superficiala sau este necesara achizitionarea unei role anilox noi.