BANDA DUBLUADEZIVA MONTAJ CLISEE

Banda dublu adeziva pentru montat clisee SCAPA Exafit si Hardmount 

Tipografii de astazi cauta in mod constant sa perfectioneze procesul de tiparire. Calitatea tiparului, viteza si eficienta sunt esentiale. De acum inainte, formula devine perfecta cu noua gama Exafit HP care permite o fixare mai sigura a placii pe cilindru, imprimare mai rapida si de lunga durata si un tipar de inalta definitie.
Compania SCAPA este un furnizor de top de benzi dubluadezive si filmice pentru industria Grafica, compania fiind infiinta in 1927 este lider pe pietele tarilor si industriilor in care activeaza.
Ultima generatie de masini tipografice digitale permite obtinerea de rezultate deosebite la viteze mult mai mari ca in trecut. Aceasta evolutie naturala a stabilit noi standarde si pentru benzile dubluadezive Scapa care sunt concepute in asa fel incat sa acopere riscul ridicarii placilor in timpul tiparirii la viteze foarte mari.
Va oferim benzi dubluadezive specifice care permit tipografilor sa raspunda oricaror exigente din partea clientilor din ce in ce mai sofisticati care se regasesc in piata de ambalaje flexibile.
Cu 90 de ani experienta in producerea de benzi si aproape 20 de ani de colaborare cu leaderi din  industriile de ambalaje flexibile, etichete si ziare, Scapa ne ofera solutii pentru toate modalitatile de imprimare flexografica.
Succesul nostru se manifesta constant prin rezultatele excelente obtinute cu noua gama de benzi Exafit si Hardmount.
Tiparul cu Exafit HP ajuta la mentinerea unui contrast remarcabil cat si a detaliilor pe durata de timp mai lunga. Impactul vizual remarcabil este generat si de pastrarea densitatii si intensitatii culorilor.
Datorita noii structuri a  spumei de polietilena, aceasta poate absoarbe orice diferenta cauzata de grosimea materialului care poate varia si vibratiile masinii, efectul fiind reducerea vizibila a imprimarii defectuase datorita vibratiilor produse de pinion.
Noul liner de polipropilena embosat, inlesneste dezlipirea si repozitionarea usoara a placii,  ajuta la eliminarea aerului, ceea ce permite reducerea timpului necesar procesului de montare a placii pe sleeve sau cilindru. Intreg procesul de tiparire devine mai eficient cu noile Scapa Exafit HP. 
In conditiile unui proces de tiparire de lunga durata la viteze mari, tipografii trebuie sa fie siguri ca placa are aderenta permanenta  pe cilindru. Noul Exafit HA va ofera durabilitate si valoare. Aceasta aderenta va asigura ca placa este securizata pe cilindru pe durata intregului proces de tiparire.
Gama Exafit HA a fost conceputa sa contina un adeziv special care sa asigure eficienta maxima prin securizarea placii pe cilindru si prin prevenirea ridicarii marginilor in timpul procesului de tiparire.
Acest tip de banda este ideal in combinatie cu placi rigide si cilindri/sleevuri cu diametre mici cum ar fi cele din industria de etichete.
Avand 30% mai multa aderenta decat seria standard Exafit, procesul de tiparire devine mai eficient cu Exafit HA, permitand operatorului sa monteze placile margine langa margine fara sa mai foloseasca alte benzi de sigilare. Indepartarea se face usor, fara resturi de adeziv.
SCAPA ofera o gama larga de benzi pentru schimbare automata sau manuala de role din hartie, film, mochete si PVC, pentru toate procesele de productie. De la preluarea materialului pe tubul gol, imbinarea in rola, schimbarea normala, Scapa ofera benzile potrivite pentru orice aplicatie.
Calitatile remarcabile ale benzilor SCAPA recomanda de la sine utilizarea acestora.