ENPUREX SOLUTIE CURATARE ANILOX ROLL

Pricon Graphics, Bubbles & Beyond si Rolf Meyer va prezinta  gama Enpurex,  fluidul inteligent.
Gama Enpurex  dedicata tiparului face parte din categoria produselor inovatoare care marcheaza o noua era pentru solutiile  de curatare si intretinere din industria de print.
Solutiile  pe baza de apa, ne-inflamabile, biodegradabile, cu zero chimicale agresive , sunt superioare produselor de curatare prezente pe piata la momentul actual, cand vine vorba de eficienta.
Doar pentru a va intriga curiozitatea, va prezentam cateva dintre particularitatile fluidelor inteligente. Acestea au o dinamica ridicata iar functionalitatea si modul exceptional de actiune rezulta din interactiunea moleculara si cea a mecanismelor fizico-chimice.
Fara dizolvanti toxici sau halogeni, bidegradabil si neinflamabil, fara coroziune sau dizolvare de culoare, interactioneaza la nivel molecular cu rezultate concrete, durabile si consum minim.
Lacuri 2K, cerneluri UV, cerneluri de dispersie, cerneluri solubile in apa sau depunerile de calciu sunt indepartate usor, rapid ( 10 minute) si fara efort, de pe rolele anilox sau cilindri.

FARA URME DE ACID
FARA DIZOLVANTI TOXICI SAU HALOGENI
FAVORABIL UTILIZARII PE ALUMINIU
PE BAZA DE APA
TESTAT DERMATOLOGIC
NU CONTAMINEAZA ALIMENTELE
BIODEGRADABIL
REDUCE TIMPUL DE NEFUNCTIONARE A MASINILOR DE TIPAR
RENTABIL DIN PUNCT DE VEDERE AL COSTURILOR ( consum mic, volum de munca limitat)
PROCES DE CURATARE FIZIC
PUNCT DE APRINDERE MAI MARE DE 95C

Gama ENPUREX cuprinde trei produse, ONLINE – indicat pentru curatarea rolelor si in mod special a rolelor anilox pe masina, 95 PLUS - manual si PRO – cel mai puternic din gama Enpurex, indeparteaza manual cele mai persistente si vechi reziduuri de cerneala, lacuri 2K, UV sau depuneri de calciu.
Curatarea rolelor anilox, poate unul dintre cele mai incomode momente ale zilei se transforma cu Enpurex intr-o activitate placuta, eficienta si neprimejdioasa.
Tipografii cu experienta vor aprecia acest produs odata ce il vor folosi.