GARNITURI ETANSARE CAMERA Dr.BLADE

Un sistem de camera Dr.Blade contine cateva componente mai importante care sunt: camera cu cerneala, racletele si garniturile de etansare.
Compania O.C. Agergaard este specializata in productia de garnituri de etansare din materiale de calitate superioara. Procesul de productie este continuu si optimizat prin raportarea la evolutia si nevoile clientilor, care detin masini de tipar din ce in ce mai performante.
Cea mai interesanta provocare a fost gasirea materialului potrivit pentru confectionarea unei garnituri care sa se potriveasca fiecarei aplicatii in parte.
Deocamdata, nu exista un material universal care sa se potriveasca pentru toate aplicatiile flexo.
Modalitatile de alegere a unui anumit material sunt practic nelimitate.
Noi am decis asupra a cateva materiale testate intensiv, care garanteaza rezultate vizibile in directia rentabilizarii intregului proces de productie.

Unul dintre aceste produse este coatSeal Long Life.
Garniturile din pasla imbunatatita prin metoda de impregnare la temperatura modificata, sunt folosite pentru multe aplicatii.
Garniturile de acest tip au o durata de viata extrem de lunga, dimensiunea ramane neschimbata si 100% compacta pe o perioada mare de timp.
Sa alegi pasla potrivita pentru fiecare tip de garnitura poate fi o provocare. Garniturile din pasla nesesita adaptari precise a geometriei pentru o functionare sigura. Datorita faptului ca sunt materiale fara efect de memorie a formei, aceste materiale nu manifesta nici o forta de restabilire. Confectionarea garniturii perfecte pentru fiecare aplicatie in parte este cartea de vizita care ne recomanda.