RACLETE DOCTOR BLADES

Raclete Dr.Blades si accesorii Rolf Meyer Gmbh

Un tipar de calitate se poate obtine printr-un proces de tiparire uniform. Fiecare tipograf cu experienta stie la ce facem referire mai ales daca a folosit macar o data racletele Rolf Meyer. Racletele noastre sunt testate in cele mai drastice conditii pentru a tine pasul cu evolutia industriei.
Fiecare tip de racleta este atent selectionata pentru diferite procese de imprimare, cerneluri sau materiale. Din acest motiv, gama de raclete este vasta si este nevoie de consultarea specialistilor nostri in vederea alegerii tipului de racleta optim pentru tiparul dumneavoastra.
Racletele se folosesc in domeniul flexo, rotogravura si offset si sunt concepute din materie prima de calitate, design special care prinde contur prin procese speciale de prelucrare si tratare, obtinand la final suprafete fine, fara bavura sau suprafete acoperite care confera o rezistanta excelenta fata de cernelurile agresive.
Cel mai solicitat produs din gama de raclete este tipul DuroBlade. Lama ceramica sensibila la curbare are o durata de utilizare de pana la 4 milioane de metri liniari tipariti. Sunt solicitate de clientii care folosesc cerneluri si lacuri agresive si care doresc sa rentabilizeze procesul de productie.
Timpi morti eliminati, prelungirea timpului alocat tiparirii, protejarea rolelor anilox cat si calitatea imbunatatita a tiparului datorita eliminarii efectului de “score line”, sunt cateva dintre rezultatele obtinute de clientii nostri in urma utilizarii racletelor Rolf Meyer.
O mare calitate a lamelor DuroBlade si cat si a designului Flexotip( unghi 30 de grade) consta in eliminarea riscului de accidentari, lamele nu prezinta nici un pericol pentru operatori.