SPUME DE COMPENSARE

Fondata in 1832 de Peter Rogers, compania Rogers este unde dintre cele mai vechi companii americane care isi sprijina clientii oferind produse performante, de calitate superioara si fara competitie.
Oriunde in lume, tipografi cu experienta se bazeaza pe benzile dubluadezive si spumele cu celule deschise R/bak® de la Rogers, obtinand rezultate incredibile in tipar datorita calitatilor unice ale benzilor. Absorbtia socurilor, elasticitatea, compresibilitatea si punctul de raster imbunatatit sunt consecinte vizibile ale deciziei de a lucra cu gama R/bak®.
In cazul benzilor dubluadezive standard, celulele inchise de polietilena se sparg in interior dupa un numar mic de comprimari, nu acopera, iar efectele se traduc prin densitate scazuta a cernelii, viteza mai mica a masinii de tipar, schimbari dese si costuri aditionale.
Particularitatea spumelor Rogers s-ar putea observa prin privirea la microscop, in interiorul spumei, in timpul procesului de tipar. Celulele deschise de uretan acopera continuu, astfel incat materialul ofera un nivel consecvent de imprimare fara sa conteze numarul de comprimari. Calitatea tiparului este imbunatatita, liniile duble se reduc, deformarea placii se reduce, transferul de cerneala este imbuntatit, se reduce presiunea, socul placilor este absorbit iar efectele se traduc prin durata de viata mare a placilor si a benzilor adezive, tipar de calitate deosebita, schimbari rare si costuri reduse de timp, energie, bani.
Industria cartonului ondulat este acoperita de gama R/bak® SF/ SS/ U/ U1A care combina tehnologia celulelor deschise de poliuretan cu o singura fata de adeziv acrilic.
Industriile ambalajelor flexibile si a etichetelor sunt deservite de gama R/bak® PSA2 si SA/ SR care confera cea mai consistenta elasticitate pentru procesul de tipar flexo pe ambalaje de chipsuri, pungi de paine, cutii cu perfor pentru suc si multe alte aplicatii deosebite.