STANTE FLEXIBILE

Noi consideram stanta flexibila ca facand parte din categoria accesoriilor cu importanta majora in producerea etichetelor autoadezive si neadezive.
Stantele Eson sunt ideale pentru orice tip de material, simplu sau multistrat. Sunt folosite pe masinile rotative, semi-rotative sau offset si unghiul de taiere variaza in functie de material.
Pentru oricare din variantele de taiere kiss cut, perforare sau microperforare, taiere inversa sau sectionata, metal pe metal, Eson produce stante flexibile standard cat si stante flexibile cu timp de utilizare sporit, cum ar fi tipul Laser.
Calitatea materialelor folosite in producerea stantelor, pretul avantajos si serviciile ireprosabile exprimate prin livrarea unei stante flexibile chiar si in 24 de ore, colaborarea cu operatori tehnici experimentati, ne recomanda ca parteneri profesionisti pe toata durata colaborarii.
Pentru aplicatiile speciale din materiale dure sau tipar de lunga durata, stanta TP+ este ideala si, in unele situatii, poate inlocui cu usurinta un cilindru de stantare. Durata de functionare este de cel putin 3 ori mai mare in comparatie cu stanta flexibila standard, avand o duritate de 2400 HV( nemasurabil pentru HRC).
Cu timp de livrare intre 5 si 7 zile, stanta TP+ este acoperita de un strat special de suprafata care garanteaza durata de viata foarte mare a cutitelor de taiere.