Servicii

Experienta acumulata si valorile personale dobandite de-a lungul unor cariere profesionale cuprinzatoare, asigura clientii nostri de servicii si produse de cea mai inalta calitate, sustinere si, mai ales, respect.
Toti cei care ne cunosc personal pot confirma profesionalismul, devotamentul nostru si importanta pe care o acordam nevoilor clientilor nostri, asigurandu-ne ca acestia sunt intotdeauna sprijiniti in demersurile lor.
Fara indoiala, succesul clientilor nostri este si succesul nostru.
Pricon Graphics este membru al Programului National GS1 Romania Solution Provider si ofera servicii de expertiza si consiliere in domeniul tiparirii codurilor de bare conform standardelor GS1.
Folosind sistemele noastre de verificare, va asiguram de mentinerea calitatii la cele mai inalte standarde!

Consultanta si training pentru echipamentele de verificare coduri de bare/ echipamente procesare
Suntem disponibili pentru conceperea unor programe de instruire profesionala in utilizarea echipamentelor de verificare a codurilor de bare, cat si pentru perfectionarea personalului din domeniu.

Raport / Buletin de analiza a codului de bare
Folosind cel mai nou si unicul echipament de verificare a codurilor de bare certificat GS1, oferim posibilitatea verificarii codurilor de bare si obtinerea buletinelor de analiza cat si a rapoartelor standardizate.
Pentru demo va rugam sa ne contactati la adresa de mail sau prin telefon.

Seminarii

Alaturi de specialisti din domeniul flexo, Pricon Graphics organizeaza cursuri si seminarii cu o varietate de teme.
Puteti alege un seminar teoretic sau unul practic, pe masina, in tipografie sau o imbinare a acestora. Puteti alege nivelul cursului in functie de cunostintele actuale ale angajatilor si de timpul pe care doriti sa-l alocati acestor cursuri.
Pregatirea unui seminar necesita timp deoarece este adaptat nevoilor specifice fiecarui client in parte.