Termeni si conditii

Dragi clienti,

Prin utilizarea acestui site sunteti de acord cu urmatoarele conditii de utilizare:

Drepturile de proprietate

Sunteti de acord ca acest site este oferit doar cu scop informational iar Pricon Graphics SRL este titularul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra continutului acestui site.
Continutul acestui site, incluzand fara limitare, articole, fotografii, marci, clipuri muzicale, video, audio, texte nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vandut, licentiat cu alte scopuri si fara a avea în prealabil un consimtamant scris al Pricon Graphics SRL. Sunteti de acord sa nu distributi articole derivate pe informatiile postate pe aceste site, in orice mod, fara un consimtamant scris in prealabil al Pricon Graphics SRL. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia.

Date cu caracter personal

Anumite informatii personale vor fi colectate prin intermediul site-ului Pricon Graphics SRL. Aceste informatii pot fi folosite doar in scopul comercializarii produselor, pentru procesarea cererilor dumnevoastra, pentru oferte de produse, pentru solutionarea intrebarilor sau comenzilor.

Link-uri

Site-ul contine link-uri catre site-uri care nu sunt proprietatea Pricon Graphics SRL. Pricon Graphics SRL nu are nici un control asupra acestor site-uri si a surselor aflate in ele, si, prin urmare, nu va fi responsabil pentru informatiile transmise de aceste site-uri. Pricon Graphics SRL nu poate fi tinut responsabil pentru pierderi, daune morale sau patrimoniale, efecte negative cauzate sau legate de orice continut, text, informatie, servicii, produse sau materiale disponibile pe sau prin intermediul acestora. Prin accesarea site-urilor si link-urilor indicate confirmati ca ati ales posibilele consecinte ale accesarii site-urilor indicate. Acest site este pregatit in scopuri informative. Acest site nu consitutie consultanta tehnica. Acest site nu este destinat sa inlocuiasca pentru consultant tehnica un technician cu experienta din aria de interes. Pricon Graphics nu isi asuma responsabilitatea pentru orice pierderi care pot aparea de la dependent de informatii sau materiale publicate pe acest site si, pentru completarea informatiilor de pe acest site, va rugam sa contactati un reprezentant al Pricon Graphics SRL.

Dispozitii generale

Pricon Graphics SRL isi rezerva dreptul de a modifica informatiile puse la dispozitie prin intermediul acestui site. Pricon Graphics SRL va va notifica cu privire la orice fel de modificari prin postarea pe site. Orice modificare intra in vigoare de la data la care a fost postate pe site-ul Pricon Graphics SRL.