PC SCAN

Din 1982 pana in prezent, REA Elektronik proiecteaza si comercializeaza verificatoare de coduri de bare, sisteme de marcare ink-jet, dispozitive mobile de captare date si case de marcat electronice.
Cu verificatoarele de coduri de bare portabile de la REA Elektronic Gmbh, verificarea se poate face chiar langa masina de tipar sau chiar la sosirea paletului in depozit.
REA ScanCheck 3 si REA Check ER sunt doua verificatoare de coduri de bare care functioneaza cu baterii reincarcabile si afiseaza rezultatele verificarii  “Good” si “Fail” pe display. Rezultatele sunt anuntate acustic si optic. Detaliile verificarii pot fi observate pe ecranul verificatorului iar raportul amanuntit este disponibil prin tiparire.
Echipamentul REA PC Scan/ LD3 este obligatoriu pentru derularea activitatii de controlul calitatii, inspecteaza calitatea codurilor de bare cu maxim precizie si emite rapoarte standardizate conform specificatiilor ISO/IEC 15416 pentru codurile de bare liniare.
Softul poate contine paramentri optionali de verificare pentru coduri de bare speciale cum ar fi cele din industria medicala sau servicii de coletarie.
Pentru coduri de bare 2D, REA MLV 2D foloseste lumina rosie pentru verificare conform ISO/IEC 15415/ 15416, afiseaza rezultatele verificarii pe ecran sau PC, campul de citire fiind complet sigilat de lumina externa.