VeriCube

REA VeriCube este un dispozitiv de verificare a codurilor de bare, care poate fi utilizat în toate sectoarele industriale. Asezat orizontal, vertical sau pe verificator, orice cod de bare poate fi citit ,fara contact, în pozitia optima de masurare. Masurarea codurilor în conformitate cu unghiuri, distante si iluminari definite permite obtinerea unor rezultate precise si reproductibile ale masuratorilor si a unor evaluari ale calitatii. Sistemul de masurare se bazeaza pe un modul optic de înalta precizie cu un cip de camera CMOS. Este proiectat pentru a evita influenta luminii ambientale în timpul procesului de masurare.

Caracteristici 

Masuratori fara contact cu o camera CMOS

Module usor de schimbat pentru a se adapta dimensiunilor diferite ale codurilor

Iluminare selectabila (lumina rosie sau alba)

Capabil de masurare a codurilor DPM (marcare directa a pieselor)

Conceput pentru a functiona în 3 pozitii pentru a satisface cerintele de masurare diferite: pe lateral, în pozitie verticala si intors

Camera de masurare întunecata pentru a evita influenta luminii ambientale

Verificarea conform ISO / IEC 15415 pentru codurile matrix tiparite

Verificarea în conformitate cu ISO / IEC TR 29158 (fosta directiva AIM DPM 2006) pentru codurile matrix cu marcare directa

Verificarea conform ISO / IEC 15416 sau ANSI X3.182 pentru codurile de bare

Valorile masurate sunt transmise printr-o conexiune standard de retea la un PC cu software-ul de evaluare REA TransWin32 instalat.

Sistemul de verificare consta in dispozitivul de masurare, un modul optic cu o gama larga masurare si software-ul de evaluare a PC-ului REA TransWin32 bazat pe Windows.

Cu REA Verifier VeriCube puteti afla rapid cum sa îmbunatatiti viteza de citire a codurilor testate si sa optimizati calitatea imprimarii codurilor utilizând rezultate detaliate de masurare.